In Provinciaal Groendomein Hertberg kan je van 25 juni tot en met 16 september 2018 deelnemen aan een spannende zoektocht. Volg het spoor van 'Alice in Wonderberg', zij brengt je in een wondere wereld waarvan je het bestaan niet vermoedde. De zoektocht is voor alle leeftijden, ook (groot)ouders, ooms en tantes kunnen hun hartje ophalen in deze fantasierijke zoektocht.

Hertberg biedt met de nieuwe zoektocht jong en oud de kans om natuur in een spel te integreren en zo te ontdekken. De wandeling is gebaseerd op het wonderlijke verhaal Alice in Wonderland, een bestseller die iedereen kent. In het spoor van Alice maken we de vreemdste dingen mee, we worden reuzengroot en krimpen daarna weer en maken kennis met vreemde snuiters. De zoektocht is goed voor enkele uren speels vertier voor iedere leeftijd!

Gedeputeerde Jan De Haes: "Een groene omgeving en toegankelijke natuurbeleving zijn zaken die we binnen de provincie Antwerpen hoog in het vaandel voeren. Het is zeker een meerwaarde als we evenementen zoals 'Alice in Wonderberg' ontwikkelen. Jong en oud zullen zich hierin kunnen terugvinden en op een speelse manier de natuur ontdekken en leren waarderen. Deze zoektocht zal hier zeker toe bijdragen."

De wandeling van 4 kilometer bestaat uit 11 haltes, goed voor ongeveer 2 uur zoek- en spelplezier. Bij elke halte vind je een fragment uit Alice in Wonderland, een opdracht en een raadsel. De oplossing van elk raadsel vind je telkens bij de volgende halte. Volg het klokje!

PRAKTISCHE INFO

Wanneer:
De zoektocht loopt van maandag 25 juni tot en met zondag 16 september 2018.

Waar:
Provinciaal Groendomein Hertberg, parking Noord – richting Bergom,

Diestsebaan, 2230 Herselt

Meer info:
www.provincieantwerpen.be > Hertberg